Aller au contenu principal

Bine ati venit !

Sunteti un nou student la biblioteca si vreti sa aflati mai multe? Aici este locul ideal ca sa descoperiti totul despre bibliotecile universitare Aix – Marseille.

Împrumutați

Bibliotecile universitare sunt un serviciu deschis: Oricine poate veni și citi documentele noastre, dar dacă doriți să împrumutați un document, trebuie să fiți înregistrat la bibliotecă.

Cartea de identitate a Universității este, de asemenea, cartea dvs. de bibliotecă: Puteți împrumuta până la 12 elemente în același timp, carti jurnale si DVD-uri, pentru 14, 21 sau 28 zile (acest lucru depinde de bibliotecă).

În bibliotecile științifice puteți împrumuta, de asemenea, obiecte de înaltă tehnologie, cum ar fi camere, tablete, calculatoare pentru 7 zile:
https://bu.univ-amu.fr/pret-tablettes-materiel-audiovisuel

Reînnoiți

Reînnoirea este posibilă cu excepția cazului în care documentele sunt in intârziere. Perioada de prelungire începe în ziua în care vă prelungiți volumul de cărți.

Puteți să vă reînnoiți perioada de împrumut online utilizând contul bibliotecii din catalogul bibliotecii.
library catalog.

Dacă întârziați, nu aveți voie să împrumutați alte cărți, iar suspendarea este echivalentă cu numărul de zile în care întârziați.

Rezerva un document

Puteți pune deoparte cărți care sunt împrumutate sau situate în alte biblioteci ale Aix-Marseille University: https://bu.univ-amu.fr/emprunter-a-amu

Cum se rezervă un document?

1.  Conectați-vă la catalogul online
library catalog.  al bibliotecii, utilizând numele de utilizator și parola AMU (sau cele care v-au fost livrate când v-ați înregistrat la bibliotecă dacă nu aparțineți AMU). Este disponibilă o versiune în limba engleză a catalogului.
2.  Rezervați-vă documentul și alegeți biblioteca în care doriți să alegeți documentul
3.  Cand documentul este disponibil, vă va fi trimis un e-mail. Aveti 5 zile să veniti și să-l recuperati.

4.  Puteți returna documentul în orice bibliotecă a rețelei de biblioteci AMU.
AMU libraries network.

Dacă trebuie să împrumutați documente disponibile în afara bibliotecilor AMU, trebuie să utilizați Serviciul de împrumut Interbibliotecă.

Acest serviciu nu este gratuit și trebuie să fiți înregistrat la bibliotecă pentru a-l utiliza. Vă rugăm să folosiți formularul din următorul link pentru a ne contacta:

https://bu.univ-amu.fr/pret-entre-bibliotheques